©Frank Visschedijk
do 14 mei ’20 20:30

Eerlijk duurt het kortst!

Thijs Kemperink
Geboren en getogen Tukker en een rasechte verhalenverteller
do 14 mei ’20
20:30
  • do 14 mei ’20
    20:30
    Philipszaal

Thijs is een geboren en getogen Tukker en een rasechte verhalenverteller. Hij maakte met zijn laatste cabaretprogramma Bonje naam in heel Nederland.

Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij: “…verrassend geestig in spel en mimiek”, aldus Dagblad van het Noorden.

Nu weet Thijs eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn. Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar is liegen niet soms beter? Brengt het je niet veel verder? Is de auto van de buurman wel zo mooi als hij tegen hem zei? Of de kleding van zijn zus? Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of… wordt het een ode aan de leugen?

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie