©Piek
vr 8 mei ’20 20:00

Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn e.a.
Vijf vrienden laten hun licht schijnen op de waarde van vriendschap
vr 8 mei ’20
20:00

Vijf vrienden op een strand laten hun licht schijnen op de waarde van vriendschap. Tijdens deze heerlijke avond, Mojito of Margarita in de hand, neemt hun leven plots een onverwachte en ingrijpende wending.

De onderlinge verhoudingen worden ernstig op de proef gesteld. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn (met onder anderen Porgy Franssen en Carine Crutzen) over kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit.

Gratis inleiding om 19.15 uur

Credits

met Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder / tekst Philip Walkate / regie Victor van Swaay

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie