©Richard Terborg
wo 6 mei ’20 20:30

Raar

Deng Boy
Cabaretduo brengt Nederlands/Surinaamse comedy
wo 6 mei ’20
20:30
  • wo 6 mei ’20
    20:30
    Philipszaal

Ronny en Eric zijn ooit als radiomakers begonnen en spelen sinds 2008 avondvullende comedyshows door heel Nederland. Als zij samen zijn wordt er altijd meer gelachen dan gepraat. Dat belooft wat.

In Raar bespreken alles wat zij raar vinden in onze huidige maatschappij. En dat is nogal wat! Het is bijvoorbeeld raar dat zij Hollywood kennen, maar Hollywood hen niet. En waarom spreken Surinamers wel Nederlands maar Nederlanders geen Surinaams? Aan de hand van sketches en oude en nieuwe typetjes wordt alles wat raar is gefileerd.

De roots van Deng Boy (Eric 'Sko' Schröder en Ronny 'Ormoe' Ormskirk) liggen in Suriname, maar het tweetal groeide op in Rotterdam. Hun shows zijn doorspekt met comedy uit het beste van twee werelden.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie