©Christiaan Bloem
zo 3 mei ’20 10:00 - 11:30
reprise

Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft

Meneer Monster
Mol komt boven de grond en er valt ineens poep op zijn hoofd
zo 3 mei ’20
10:00 - 11:30

Mol komt boven de grond om te kijken of de zon al op is als er ineens poep op zijn hoofd valt. Wat goor! Hij gaat op zoek naar de dader...

Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol... is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor twee jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Het stoere en frisse jeugdtheatercollectief Meneer Monster bewerkt internationale bestsellers voor de jeugd tot volwassen jeugdvoorstellingen vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. Vorig theaterseizoen was Meneer Monster nog te zien met De Gruffalo.

  • Excl. consumptie

Credits

met Jorgen Scholtens, Jan Willem van Beusekom, Joost Kramer (de voorstelling wordt gespeeld door twee van deze acteurs) / eindregie Henk de Reus

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie