©Simone Peerdeman
vr 1 mei ’20 20:30

Een bang jongetje dat hele enge dingen doet

Kees van Amstel
Het leven is net een zwembad en Kees zwemt niet
vr 1 mei ’20
20:30

Het leven is net een zwembad en Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant toe te kijken hoe anderen het hoofd boven water proberen te houden. 

Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En veel grappen.
Kees van Amstel is onder andere comedian bij Comedytrain, schreef voor het Correspondents’ Dinner (speech Mark Rutte) en is één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

Uit de pers:


“Een goede verteller en geoefende grappenmaker. De show zit ook technisch sterk in elkaar.” 
(Trouw)
“Als cabaretier Kees van Amstel ontspoort, schiet hij raak”
(NRC)
"Van Amstel ontpopt zich als een komiek van de bovenste plank die vol gas geeft en zijn zaal laat schudden van het lachen” (Theaterkrant)
"Kees van Amstel weet van elke situatie wel iets komisch te maken" (Volkskrant ★★★★)
“Hoog tempo, afwisselend en zeer komisch”

Scènes
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie