©Annemieke van der Togt
wo 29 apr ’20 20:30

Doet sneeuw pijn

Solo Stories
Tragikomische monoloog
wo 29 apr ’20
20:30
  • wo 29 apr ’20
    20:30
    Philipszaal

Een verhaal over een ondenkbaar verlies en over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen. Gebaseerd op het gelijknamige autobiografische boek van Carolien Spaans.

Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met zijn vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind.

De makers van LEEF!, PAAZ, Ma en Emma wil leven brengen met Doet sneeuw pijn een tragikomische monoloog over een vrouw die de dood van haar man een plek heeft te geven, maar tegelijkertijd ook als moeder door moet met het dagelijks leven. 

Uit de pers:

"De achtbaan van emoties die deze vrouw moet doorstaan, wordt zo goed invoelbaar.” (de Volkskrant ★★★★) 
“raakt recht in het hart” (Noordhollands Dagblad)
“Saskia Temmink toont zich de ideale vertolkster. Zij weet in haar spel de precaire balans tussen licht en donker te handhaven” (Noordhollands Dagblad)
“Saskia Temmink maakt van inktzwart verhaal ontroerende theatersolo” (Theaterkrant.nl)
“Temmink is een begenadigd actrice door op deze wijze dit verhaal te vertolken” (Theaterparadijs.nl)

Gratis inleiding 19.30 uur 

"Razend knap acterend schakelt Saskia Temmink tussen de pijn van de rouw en het intense geluk dat een baby kan geven" ★★★★

de Volkskrant

Credits

spel Saskia Temmink / regie Benno Hoogveld / script Roos Schlikker & Erris van Ginkel / muziek Rik Ronner

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie