©Roy Beusker
za 25 apr ’20 20:00

Haal het doek maar op

Mariska van Kolck, Tony Neef e.a.
Nostalgie in Nederlandse musical
za 25 apr ’20
20:00

Heerlijk nostalgische Nederlandse musical met meeslepend, romantisch verhaal

Spiegelbeeld, Ritme van de regen, Telkens weer, Sammy, Land van Maas en Waal, Dans je de hele nacht met mij, Brandend Zand. Allemaal liedjes die een zweem van nostalgie oproepen. In de heerlijke Nederlandse musical Haal het doek maar op komen ze allemaal voorbij.

Hit-zangers Lonneke en Rolf ontmoeten elkaar op de begrafenis van een dierbare collega en gaan terug in de tijd. Een meeslepend, hilarisch en romantisch verhaal over dromen, stiekeme verhoudingen, ruzie in de kleedkamer, eindeloze busritten en top of flop.

Deze voorstelling wordt via streaming live vertoond in de zorginstellingen van Vitalis WoonZorg Groep. 

Credits

met Mariska van Kolck ,Tony Neef, Julia Berendse, Willemijn van Holt, Dook van Dijck en Jordy van Loon / script Dick van den Heuvel / regie Paul van Ewijk / componist Tom Bakker / muzikaal leider Franc Pappot

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie