©Kamerich & Budwilowitz - Eyes2
za 25 apr ’20 11:00 - 15:00

Pak’m

BonteHond
Wie pakt uiteindelijk wie?
za 25 apr ’20
11:00 - 15:00

Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken en klassieke misverstanden. Wie pakt uiteindelijk wie?  

Drie presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze een microfoon. En waar er twee vechten om een been… Genoeg ingrediënten voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Denk aan Tom en Jerry, de Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op peuterniveau. Voor iedereen die het (stiekem nog steeds) leuk vindt om verstoppertje te spelen.

BonteHond maakt eigenzinnige en toegankelijke producties voor elke leeftijd vanaf twee jaar. Vol vuur moedigt het gezelschap kinderen aan om zichzelf te blijven. 

  • Excl. consumptie

Taal geen probleem 

"Deze kindervoorstelling van BonteHond haalt niet het topniveau van de eerdere hit AaiPet, maar zit wel weer snedig goed in elkaar" ★★★★

de Volkskrant

Credits

spel Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Mathijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra e.a. (in wisselende samenstelling) / concept en regie René Geerlings / medemaker & soundtrack Wim Conradi

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie