vr 24 apr ’20 20:30

Proefles met Joël

Joël Broekaert
Klaar voor een aantal smaakexperimenten?
vr 24 apr ’20
20:30
  • vr 24 apr ’20
    20:30
    Philipszaal

Culinair journalist Joël Broekaert neemt je mee op reis langs de vijf basissmaken en ontelbare aroma’s die wij als mensen kunnen onderscheiden. Niet alleen in woord en beeld, maar vooral door samen te proeven.  

Je krijgt een heuse proefbox met ingrediënten. Klaar voor een aantal smaakexperimenten? Een eenvoudig theatercollege wordt zo een interactieve zintuigelijke en vooral smaakvolle ervaring.
Na vanavond ken je het verschil tussen smaak en aroma, weet je waarom je nooit meer op chocolade moet kauwen en waarom vet eten zo lekker is. Je hebt verrassende nieuwe smaken geproefd, leuke proefjes gedaan en proeven is nooit meer hetzelfde!

Joël Broekaert is restaurantrecensent voor NRC en culinair columnist voor Vrij Nederland. Ook maakt Joël zijn eigen tv-programma De vijf smaken van Joël, waarin hij de wereld afreist om alles te weten te komen over de vijf basissmaken die mensen kunnen proeven. Hij is regelmatig te zien in actualiteitenprogramma’s zoals Pauw en DWDD.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie