wo 22 apr ’20 20:00 - 22:25

R&B Oldskool hits Part Two

John Williams presenteert
“Topshow”, “Trip down memorylane”, “Topvoorstelling”.
wo 22 apr ’20
20:00 - 22:25

Na het grote succes van het eerste seizoen kon het vervolg niet uitblijven!
We gaan verder met RNB Oldskool Hits PART TWO.
De trein dendert door. Met een nieuw repertoire, nieuwe anekdotes en nieuwe herinneringen maken we er weer een old school feestje van!

Tijdens deze voorstelling neemt John Williams, de populaire televisiepresentator, je mee op reis door zijn eigen platenbak met al zijn favoriete RNB hits van toen. Jodeci, Boyz II Men, SWV, Blackstreet en nog veel meer komen aan bod…..op het leukste feestje van Nederland.
Voor een avond waan je je weer in The Challenge , Imperium, Locomotion of Bluetiek-in. De discotheken waar je in een lange rij moest staan voor de beste swingbeats.
Onder leiding van een geweldige liveband worden de mooiste nummers gezongen door Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane, Omri Tindal, Rico Greene, Jared Hiwat en Jared Grant.

  • 90’s outfit is toegestaan!
  • Gastvrouw/heer De Lange Tafel: Carla en Marcel
Onderdeel van
De Lange Tafel

“Ik kan zeggen dat ik geregeld een theatervoorstelling bezoek. Van musical tot aan toneel. Maar zelden of nooit stond vanaf de eerste noot de zaal op zijn kop!!” ★★★★★

Theater Paradijs

Credits

met Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Omri Tindal, Jared Grant, Rico Greene en Jared Hiwat 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie