©Shotbyhalie
ma 20 apr ’20 20:00

Before / After

NITE
Regisseur Guy Weizman zoemt in op het kleine en alledaagse
ma 20 apr ’20
20:00
  • ma 20 apr ’20
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Met Before / After zoemt regisseur Guy Weizman in op het kleine en alledaagse.  

De meeste levens zijn helemaal niet groots en meeslepend, maar daardoor niet minder interessant. Misschien schuilt het diepmenselijke juist in het alledaagse. In een poëtische mozaïekvoorstelling met een grote cast van dansers en acteurs komt een universum aan kleine, herkenbare verhalen tot leven. Verhalen vol grote gevoelens op de vierkante millimeter. Een levend decor van zo’n dertig mensen maakt deze voorstelling extra speciaal.

Eerder bracht NITE grote verhalen over hun fascinatie voor het leed van anderen in Carrousel, het conflict tussen wereldreligies in Salam en de toekomst van de mens in Brave new world 2.0.

  • Gastvrouw/heer De Lange Tafel: Marlies en Léon

Gratis inleiding 19.15 uur 

Onderdeel van
De Lange Tafel

Credits

NITE Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni, Asko Schönberg, Slagwerk Den Haag / regie Guy Weizman / tekst Roland Schimmelpfenning / choreografie Roni Haver / cast dansers, acteurs en muzikanten uit het NITE ensemble 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie