zo 19 apr ’20 14:30

Peter Pan

Theater Terra
Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan!
zo 19 apr ’20
14:30

Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. 

Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt. Hij neemt aan mee naar een magische wereld. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?

  • Excl. consumptie

Credits

met Anouk Snel, Sjors Arts, Willianne Liemborg en Wouter Smeulders / naar het toneelstuk van J. M. Barrie / script & liedteksten Marc Veerkamp / muziek Fons Merkies / regie Wesley de Ridder

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie