©Robert Benschop
vr 17 apr ’20 20:30

Mom:Me

Ryan Djojokarso / Korzo producties
Multidisciplinair pareltje met dans, spel en zang
vr 17 apr ’20
20:30

Met een flinke dosis humor vertaalt choreograaf Ryan Djojokarso grote thema´s naar speelse en ontroerende voorstellingen.  

In zijn nieuwste productie Mom:Me duikt hij in de band tussen moeder en kind. Een band die in onze maatschappij ogenschijnlijk niet te verbreken is, maar die toch soms verbroken is of flinke barsten vertoont. Een band die vaak door verschillende fases heen gaat, aan verandering onderhevig is en geen constante in het leven.

Ryan put uit de veranderende relatie met zijn eigen moeder en met name een reeks vragen aan haar als uitgangspunt voor de voorstelling. Mom:Me: een multidisciplinair pareltje met dans, spel en zang over een thema dat ons allemaal raakt.

Gratis inleiding 19.30 uur 

Credits

concept & choreografie Ryan Djojokarso / dramaturgie Bram Jansen / performance Kalin Morrow, Jochem Eerdekens, Gerty Van de Perre / muziek Jorg Schellekens en Gerty Van de Perre / mede mogelijk gemaakt door de Nieuwe Makersregeling van Fonds Podiumkunsten, gesteund door Scapino Ballet Rotterdam en Zuiderstrandtheater 
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie