©Robert Benschop
vr 17 apr ’20 20:30

Mom:Me

Ryan Djojokarso / Korzo producties
Multidisciplinair pareltje met dans, spel en zang
vr 17 apr ’20
20:30
  • vr 17 apr ’20
    20:30
    Philipszaal

Met een flinke dosis humor vertaalt choreograaf Ryan Djojokarso grote thema´s naar speelse en ontroerende voorstellingen.  

In zijn nieuwste productie Mom:Me duikt hij in de band tussen moeder en kind. Een band die in onze maatschappij ogenschijnlijk niet te verbreken is, maar die toch soms verbroken is of flinke barsten vertoont. Een band die vaak door verschillende fases heen gaat, aan verandering onderhevig is en geen constante in het leven.

Ryan put uit de veranderende relatie met zijn eigen moeder en met name een reeks vragen aan haar als uitgangspunt voor de voorstelling. Mom:Me: een multidisciplinair pareltje met dans, spel en zang over een thema dat ons allemaal raakt.

Uit de pers:

"Ryan Djojokarso, rising star in de dans, stelt niet teleur met Mom:Me: een enigszins curieuze mengeling van verhalend bewegingstheater en expressionistische dans."  (Trouw)

"Te direct en letterlijk soms, maar tegelijk zo oprecht, pretentieloos en bovenal eigenzinnig, dat je eraan blijft terugdenken". (de Volkskrant)

Gratis inleiding 19.30 uur 

Onderdeel van
Ontdek dans

Credits

concept & choreografie Ryan Djojokarso / dramaturgie Bram Jansen / performance Kalin Morrow, Jochem Eerdekens, Gerty Van de Perre / muziek Jorg Schellekens en Gerty Van de Perre / mede mogelijk gemaakt door de Nieuwe Makersregeling van Fonds Podiumkunsten, gesteund door Scapino Ballet Rotterdam en Zuiderstrandtheater 
 

Over Ryan Djojokarso

Na zijn afstuderen aan Codarts, werd Ryan Djojokarso (1983) een veel gevraagd danser en werkte met verschillende choreografen waaronder Itzik Galili, Liat Waysbort, Erik Kaiel, Keren Levi, Ugo Dehaes, Itamar Serussi en Tabea Martin. 
Ryan werd in 2017 genomineerd voor de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek en won – samen met Astrid Boons en Sabine Molenaar – de BNG Bank Dansprijs voor beloftevolle choreografen. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie