©Damion Thakoer
do 16 apr ’20 20:30
Reprise

Voordat het te laat is

Fresku
Persoonlijk show van Fresku zonder show of typetjes
do 16 apr ’20
20:30
  • do 16 apr ’20
    20:30
    Philipszaal

Dichterbij dan ooit komt hij tot zichzelf, zonder show of typetjes. Alleen met een kruk en microfoon. “Een pure voorstelling van iemand die zijn onzekerheden, ervaringen en lessen op een vermakelijke manier blootgeeft”, schreef een bezoeker. 

Na zijn succesvolle debuutprogramma Welkom bij de Fresku show volgde een zware periode voor Fresku. Een tijdelijke breuk in zijn relatie en de geboorte van zijn chronisch zieke zoon gooiden zijn privéleven behoorlijk overhoop. Midden in de chaos stonden ook nog eens de try outs van zijn tweede show Voordat het te laat is voor de deur.

Aan hem de taak om zich door deze chaos heen te freestylen. Uiteindelijk ging de comedian succesvol in première in Parktheater Eindhoven met een prikkelend en eerlijk verhaal.


Uit de pers:

Lees ook het interview uit de NRC 

"Rapper Fresku toont eigenheid in het theater" ★★★

NRC Handelsblad

Credits

regie Titus Tiel Groenestege / tekst Roy Reymound, Timo van Veen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie