©Lesley Pols
di 14 apr ’20 20:00

Herrie in de Keuken

Jon van Eerd, Arie Cupé e.a.
Harrie is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier
di 14 apr ’20
20:00
  • di 14 apr ’20
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier. In de spiksplinternieuwe komedie Herrie in de Keuken vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen! 

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. De zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt.

Uit de pers:

"Jon van Eerds vette knipoog naar Sweeney Todd" (Telegraaf ★★★) 
"Herrie in de keuken bewijst dat het karakter van Harrie nog lang mee kan" (AD ★★★★)
"onbezonnen grollen in de snackbar" (Theaterkrant)
"Vette humor bij ‘Herrie in de Keuken’" (Musical Journaal) 

"Harrie Vermeulen kan nog jaren mee" ★★★★

Algemeen Dagblad

Credits

met Jon van Eerd, Arie Cupé, Anne Lamsvelt, Joey Schalker en Liss Walravens / regie Caroline Frerichs / script en liedteksten Jon van Eerd / muziek Mark Kuypers

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie