di 14 apr ’20 20:30

Santuario

Compañía María ‘La Serrana’
Intense en intieme mix van flamencozang- en dans
di 14 apr ’20
20:30

Vorig seizoen maakten we voor het eerste kennis met flamencodanseres María ‘La Serrana’ in Los Hombros de Hércules.  

María leerde dansen van vele grote meesters, altijd in zigeunerstijl. Wie de flamenco goed kent, ziet dat zij doorkneed is in de stijl van de Farruco familie. Haar stijl is daardoor vinnig, sensueel en puur.

In Santuario gaat María ‘la Serrana’ op zoek naar de oorsprong en de ziel van de flamenco. Ontstaan als hartenkreet van de Andalusische bevolking en antwoord op de vervolging van Joden, Moren en zigeuners. Geniet in Santuario van een intense en intieme mix van speciale zang- en dansvormen. Gepassioneerd, vurig, hartstochtelijk.
 

Credits

zang Juan José Amador, Pepe de Pura, Pili Campallo / dans María ‘la Serrana’ / gitaar Luis Amador / special guest dans Antonio Moreno ‘Polito’, Antonio Molina ‘Choro’ / local special guest Jessica Achten

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie