┬ęTamas Rethey-Prikkel

My Land

Recirquel Company
za 11 apr
20:00

Dans, acrobatiek, schitterende muziek, licht, illusie en fysieke inspanning. Recirquel Company Budapest is een geslaagd voorbeeld van een modern verhalend circus.  

In My Land bewegen de artiesten zich over een met aarde bedekte ondergrond terwijl ze fascinerende beelden creëren die thema’s als traditie, vrijheid en liefde oproepen. Indringende Tataarse, Moldavische en andere muziek uit de Oekraïne verrijken het verhaal.

Tijdens het Schotse Edinburgh Fringe Festival 2018 was My Land dé hit met 28 uitverkochte voorstellingen. “…electric atmosphere (...) a torrent of strength, bravery and precision.” (The Scotsman *****)

My Land is ontwikkeld door de in Hongarije geboren en in het Verenigd Koninkrijk getrainde artistiek leider Bence Vagi. Deze pionier en voormalig danser bedacht een volledig nieuw circusgenre waarin de techniek van de circusartiesten samensmelt met dans, muziek en theater.

Onderdeel van:
International

Credits

film Recirquel Company Budapest

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie