©Justine Leenarts & Studio Scheef
vr 10 apr ’20 20:00

Silent Comedy

vr 10 apr ’20
20:00

Een koptelefoon, vier rete-grappige cabaretiers en het hele Parktheater als decor. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt! 

Zet bij binnenkomst alvast je koptelefoon op wacht af wat er gebeurt. Met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar… in welk schuitje zit jij? Je ziet het één en hoort het ander. En waarom lacht je buurman zo hard? Met je koptelefoon kun je switchen tussen de microfoons van vier impro-cabaretiers. En dat levert vast hilarische momenten op.

Want waar de ene helft van het publiek kijkt en luistert naar twee comedians die een blind date naspelen, luistert de andere helft naar dat wat er in het hoofd omgaat van de twee ‘daters’. Maak het mee, want Silent Comedy is vooral een unieke en verrassende voorstelling. 

Credits

de cast wisselt per editie en bestaat onder anderen uit Berit Companjen, Andries Tunru, Ruud Smulders en Tim Zeegers

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie