©Victor Meijer
di 7 apr ’20 20:00

Zolang er leven is

Hendrik Groen
Knuffelbejaarde terug in het Parktheater met nieuwe voorstelling
di 7 apr ’20
20:00

Knuffelbejaarde Hendrik Groen is terug in het Parktheater met een fonkelnieuwe voorstelling. Een heerlijke komedie met nieuwe belevenissen van Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis.  

Zolang er leven is is een levenslustig verhaal over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken; van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling. Humor en ontroering voeren de boventoon, er is zang en muziek en er wordt vooral níet achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol.

Extra leuk: in Hendrik Groen - Zolang er leven is zingt een ouderenkoor uit de regio een aantal bekende nummers. Wil jij jouw koor aanmelden, mail dan naar hendrikgroen@bostheaterproducties.nl.

Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden.

Gratis inleiding 19.15 uur 

Zolang er leven is… een prachtige ode aan het leven

Theaterparadijs ★★★★

Credits

regie Gijs de Lange / met Beau Schneider, Mike Weerts, Britte Lagcher, Rufus Hegeman, Myrthe Burger, Cynthia Abma/Anne-Marie Jung / bewerking Léon van der Sanden

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie