zo 5 apr ’20 14:30

Het grote Mad Science Theaterfeest

Mad Science
Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden?
zo 5 apr ’20
14:30
  • zo 5 apr ’20
    14:30
    Philipszaal

De makers van Mad Science verbazen je, dagen je uit én maken je slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het Parktheater! 

Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.
Samen met de profs ga je op zoek naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken.

Kom verkleed


De professoren nodigen alle jonge bezoekers uit om verkleed als wetenschapper naar het theater te komen! Na de voorstelling is er in de foyer nog een leuke wetenschapexperience!

  • Excl. consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie