3 april Ladies Night

Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou e.a.
vr 3 apr
-
za 4 apr
Data & tickets

Dé feelgood musical van het nieuwe seizoen is Verliefd op Ibiza. Dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.  

Iedereen uit de familie rondom de vergeten popicoon Lex is hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. De hormonen stuiteren over de bar. Het gezelschap ontdekt dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt en dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

Grenzeloze hartstocht, buiten de lijntjes durven liefhebben, doorbreken van vooroordelen; Verliefd op Ibiza is een heerlijke feelgood-comedymusical over grenzeloze hartstocht. 

  • 3 apr Ladies Night
Onderdeel van:
De Lange Tafel
Ladies Night

Credits

Met: Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Juneoer Mers e.a.
Regie: Joep Onderdelinden
Script: Lucas de Waard
Muziek: Rutger de Bekker
Foto: Govert de Roos

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie