©Govert de Roos
vr 3 apr ’20 - za 4 apr ’20
3 april Ladies Night

Verliefd op Ibiza

Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou e.a.
Feelgood-comedymusical over grenzeloze hartstocht
vr 3 apr ’20
-
za 4 apr ’20
 • vr 3 apr ’20
  20:00 - 22:25
  Pauze 21:15
  Hertog Jan Zaal
 • za 4 apr ’20
  20:00 - 22:25
  Pauze 21:15
  Hertog Jan Zaal

Dé feelgood musical van het nieuwe seizoen is Verliefd op Ibiza. Dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.  

Iedereen uit de familie rondom de vergeten popicoon Lex is hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. De hormonen stuiteren over de bar. Het gezelschap ontdekt dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt en dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

Grenzeloze hartstocht, buiten de lijntjes durven liefhebben, doorbreken van vooroordelen; Verliefd op Ibiza is een heerlijke feelgood-comedymusical over grenzeloze hartstocht. 

 • 3 apr Ladies Night
 • De rol van Elza wordt vrijdag en zondag door Charlene Sancho gespeeld, op zaterdag door Laura Ponticorvo
 • Gastvrouwen De Lange Tafel op vr 3 april: Francine en Carla

Credits

met Johnny Kraaijkamp, Guido Spek, Mylène d’Anjou, Chris Tates, Laura Ponticorvo (gedeelde rol met Charlene Sancho), Samir Hassan e.a. / regie Joep Onderdelinden / script Lucas de Waard / muziek Rutger de Bekker

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie