di 31 mrt ’20 20:30

For all we know

Antonin Comestaz / Korzo Producties & Nederlands Dans Theater
Speelse, absurdistische ongelooflijke bewegingsinventiviteit
di 31 mrt ’20
20:30
  • di 31 mrt ’20
    20:30
    Philipszaal

De speelse, absurdistische toon en een ongelooflijke bewegingsinventiviteit geven het werk van deze in Nederland neergestreken Franse choreograaf een geheel eigen charme. 

Achter de innemende lichtheid ligt de ernst en authentieke gedrevenheid van een veelzijdige maker waar we nog veel van gaan horen. Nadat hij in 2018 de BNG Bank Dansprijs won, biedt de jaarlijkse voorstelling van Nederlands Dans Theater en Korzo hem de kans een belangrijke stap in zijn ontwikkeling te zetten.

Op de eerste dag zei God: “Laat er licht zijn!”, en er was licht. Maar God wachtte tot de derde dag om de zon te maken. Dus wat belichtte de aarde op de eerste twee dagen? Wanneer het buiten nul graden is en er wordt verwacht dat het morgen twee keer zo koud is, hoe koud wordt het dan? Wanneer een vlieg op het plafond landt, op welk punt is hij dan ondersteboven? En waar gaat al het wit heen wanneer de sneeuw smelt? Het zijn deze kinderlijk-poëtische vragen waarop Antonin Comestaz in ‘For all we know’ absoluut geen antwoorden wil geven.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie