©Studio 100
zo 29 mrt ’20 13:30 - 16:00

Bumba op reis

Studio 100
Leuke Bumbashow voor de allerkleinsten
zo 29 mrt ’20
Vanaf 13:30
 • zo 29 mrt ’20
  13:30
  Hertog Jan Zaal
 • zo 29 mrt ’20
  16:00
  Hertog Jan Zaal

Als de vakantie eindelijk is aangebroken rent kleine Pim meteen naar zijn kamer. Hij gaat met al het speelgoed spelen dat al weken op hem ligt te wachten. Hij laat zijn plannen al snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu!  

Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijtraken. Ze reizen naar the Far West, naar Afrika en Azië, maar eerst nog een tussenstop in Sneeuwland. Vinden ze Babilu terug?
Kom het ontdekken! Want naast Bumba en Bumbalu en Nanadu, Tumbi en Poppa zijn voor de allereerste keer ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij. Een avontuurlijke theatershow naar de bekende tv-serie voor de allerkleinsten.

 • Excl. consumptie


 

Credits

regie Chris Corens/Kobe van Herwegen / muziek Gert Verhulst, Hans Bourlon / tekst Kobe van Herwegen, Sven Duym, Gert Verhulst

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie