©Piek
vr 27 mrt ’20 20:00

De liefde begraven

Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen
Noodgedwongen weerzien van ex-geliefden
vr 27 mrt ’20
20:00

Wat als je met je ex de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex-geliefden elkaar noodgedwongen terug.  

De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen maar ook frustraties en verlangens boven. Is de liefde echt voorbij?

In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken. Een soms pijnlijke dan weer hilarische voorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen.

Jeroen Spitzenberger is een veelzijdig acteur in films, op televisie en in het theater. Bij het grote publiek is Jeroen bekend als Boudewijn in de RTL4-hitserie Divorce. Vorig seizoen was hij in het Parktheater te zien in de met overladen succesvoorstelling Noem het maar liefde van Toneelgroep Maastricht.

Uit de pers:


"Spitzenberger en Arendzen spelen hun rollen geloofwaardig en genuanceerd." (Telegraaf ★★★)
"Spitzenberger en Arendzen doen dat heel sterk" (de Volkskrant ★★★)

Gratis inleiding 19.15 uur

"Ex-geliefden spelen uitdagend spel van aantrekken en afstoten" ★★★★

Trouw

Credits

tekst en regie Peter de Baan

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie