©Jeff Flu
do 26 mrt ’20 20:30 - 21:30

Wij gaan het hebben over haar

Blackman&Blokland
Wat is schoonheid?
do 26 mrt ’20
20:30 - 21:30
  • do 26 mrt ’20
    20:30 - 21:30
    Philipszaal

Gevlochten, gekamd, gestyled, gepresst, gekwetst, gestraight, gevreesd, ongeremd, onderdrukt, bevrijd, gewassen, ongedwongen. Wat is schoonheid?  

Haar is er in allerlei vormen. Blackman&Blokland geven uitleg aan de termen ‘goed haar’ en ‘slecht haar’.
Yahmani Blackman en Dorothy Blokland zijn opkomende, veelbelovende actrices. Ze maken een vrolijke en serieuze voorstelling met spoken word, stand-up, zang en theater gecombineerd met een flinke dosis humor. Echt geknipt voor iedereen vanaf twaalf jaar!
Wij gaan het hebben over haar won in 2018 de Amsterdam Fringe Award en werd genomineerd voor de BNG cultuurprijs.

Uit de pers:

Lees het artikel 'Een voorstelling over haar. En over zelfliefde' uit Trouw

"In een mix van zang, dans, stand-up en spoken word spelen Blackman Blokland de sterren van de hemel. Met verstild spel over hun eigen kwetsbaarheden, durven ze ook hun nek uit te steken en zich kwetsbaar te tonen. Een alledaagse vraag als ‘hoe draag jij je haar?’ groeit als vanzelf uit tot een actuele en scherpe satire over cultuurverschillen, zelfbewustzijn, onderdrukking, Afrikaanse geschiedenis en de jongerencultuur van nu."
(De Theaterkrant)

Credits

regie Milone Reigman / concept en spel Yahmani Blackman, Dorothy Blokland

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie