©Henk Claassen
zo 22 mrt ’20 15:00

Het dier, het dier en het beestje

Theater Artemis
Jetse Batelaan maakt van gewone dingen een dromerige musical
zo 22 mrt ’20
15:00

Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van acht. Jetse Batelaan maakt van hele gewone dingen een dromerige musical. Met dierenpakken, een echte hond en livemuziek. Hoe ziet ons leven eruit als we er van een afstandje naar kijken?  

Een konijn/zeebaars/kip loopt iedere ochtend met twee moeflons/naaktslakken/brandganzen naar haar basisschool aan de andere kant van de wijk. In de klas van meester ringslang/bruinvis/lama heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. 

Een bosduif/steenmarter/melkkoe komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten/vinnen/vleugels stapt ze in het taxibusje van de spitsmuis/tapir/karekiet. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje? 

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’.

Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over intern begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

Theater Artemis staat voor interactief en anarchistisch jeugdtheater. Theater dat zich niet aan wetten houdt. Artistiek leider/regisseur Jetse Batelaan is winnaar van de Zilveren Leeuw voor Theater op de Biënnale van Venetië 2019. 

  • Excl. consumptie

Credits

regie Jetse Batelaan / spel/zang Sieger Baljon, Tjebbe Roelofs, Anneke Sluiters, Nimuë Walraven / muziek Keimpe de Jong

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie