©Lucy Nieuwdorp
do 19 mrt ’20 20:30

Alle soorten, ja

Ronald Giphart en Jaap Robben
Vrolijke voorstelling vol literair variété
do 19 mrt ’20
20:30

De schrijvers gaan doen waar ze het meest plezier in hebben: voor hen is er niets fijner dan je mee te nemen op een ontroerende en hilarische ontdekkingsreis door de kronkels van hun geest. 

Als ‘vertegenwoordigers’ in troost trokken de afgelopen jaren veel auteurs door het land: Remco Campert, Jan Mulder, Bart Chabot, Martin Bril, Joost Zwagerman, Stella Bergsma, Marion Pauw, Susan Smit en vele anderen.
Ronald Giphart en Jaap Robben volgen hun voorbeeld en komen met een energieke en vrolijke voorstelling. Alle soorten, ja zit vol literair variété waarin zij veelvuldig ‘ja' gaan zeggen.

Volgens de schrijvers hoeven we namelijk niet op alles verbeten ‘nee’ te roepen of tweeten. Ja, tegen vermakelijke verhalen, fijne feiten, lievelingsgeluiden, het zingen van een liedje. En ook tegen alle nuances van ja.


 

Onderdeel van
Dutch Happiness Week
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie