©Mark Engelen

Showponies 2

De Alex Klaasen Revue
vr 13 mrt ’20
-
za 14 mrt ’20

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Lovende recensies, een enthousiast publiek én een nominatie voor de cabaretprijs Poelifinario. Een vervolg kon niet uitblijven.  

Daarom opnieuw een spannende revue zonder weerga vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Mét dezelfde acteurs onder wie Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen.
De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter. Het persoonlijke verhaal zit ergens, maar waar? Wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is mag je helemaal zelf bepalen. 

Gastvrouwen De Lange Tafel op vr 13 maart: Francine en Annemarie

 

Uit de pers:

‘Een meesterwerkje van originaliteit.’ (Dagblad van het Noorden ★★★★★)
‘Een feestelijke coming-outrevue, met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau’  (Volkskrant ★★★)
‘Vlekkeloos uitgevoerd door talentvolle acteurs die de onvolprezen, veelzijdige Klaasen regelmatig naar de kroon steken.’ (Telegraaf ★★★★)
"Showponies 2 is overtreffende trap van deel 1" (Algemeen Dagblad ★★★★★

Onderdeel van
De Lange Tafel

‘Alex Klaasen excelleert in show over écht uit de kast komen’ ★★★★★

NRC

Credits

met Alex Klaasen, Freek Bartels, Jip Smit en Daniel Cornelissen / regie Gijs de Lange

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie