©Milena Twiehaus
vr 13 mrt ’20 20:30 - 21:35

60

Amos Ben-Tal / OFFprojects i.c.m. ICK Amsterdam
Beweging, geluid, licht en woorden ontrafelen het begrip tijd
vr 13 mrt ’20
20:30 - 21:35

60 neemt je mee in een meditatieve ervaring over de sociale aspecten en persoonlijke beleving van tijd. Beweging, geluid, licht en woorden trekken het begrip vakkundig uit elkaar.  

Deel mee in de momenten van verstilling, druk, hoop en verlangen en wees er getuige van hoe het mysterie van tijd wordt blootgelegd.

OFFprojects van choreograaf en componist Amos Ben-Tal staat bekend om zijn multidisciplinaire voorstellingen en uitzonderlijke uitvoeringen. Nu bundelt het gezelschap zijn krachten met de dansers van ICK Amsterdam. Dit Amsterdamse gezelschap onder leiding van Emio Greco & Pieter C. Scholten is een platform voor hedendaagse dans dat internationale dansvoorstellingen maakt. Het gezelschap werkt veelvuldig samen met gastkunstenaars en ontplooit tal van research- en educatieve projecten.
 

Onderdeel van
Ontdek dans

"In de voorstelling van Amos Ben Tal (60, over het concept tijd) maken vooral de uitstekende dansers indruk"

NRC Handelsblad

Over


Amos Ben-Tal (1979) werd geboren in Israël, kreeg zijn dansopleiding in Canada, danste negen jaar bij het Nederlands Dans Theater en maakte daar zijn eerste choreografie. Hij werkt al lang samen met Korzo. In OFFprojects nam hij ex-NDT-dansers op.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie