do 12 mrt ’20 20:00

De Parelvissers

Staatsopera van Tatarstan
Meesterwerk van Bizet over vriendschap, liefde, trouw en verraad
do 12 mrt ’20
20:00

Een exotisch meesteerwerk van Bizet over mannenvriendschap, liefde, trouw en verraad. Inmiddels is de Staatsopera van Tatarstan kind aan huis in Parktheater Eindhoven. Al ruim 25 jaar brengt het gezelschap de mooiste operaklassiekers ten gehore. Nu met een nieuwe enscenering van De Parelvissers

In deze beroemde opera van Bizet vinden de twee vrienden Zurga en Nadir elkaar na jaren terug. Als ze beiden verliefd worden op Leïla komt hun hernieuwde vriendschap onder druk te staan.

Het prachtige duet Au fond du temple saint en de aria van Nadir in de eerste acte, Je crois entendre encore, maken De Parelvissers tot een publiekslieveling.
Geniet van de topsolisten, het grote orkest en de prachtige decors en kostuums in dit Oosterse sprookje. Een onvergetelijke operabelevenis!

  • Frans gezongen met Nederlandse boventiteling
  • Gastvrouwen/heer De Lange Tafel: Hannie, Lily en Eric

 

Gratis inleiding 19.15 uur 

Onderdeel van
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie