©Liesbeth van den Bos
wo 11 mrt ’20 20:00

Tijd

Stef Bos
Mooie, waarachtige en poëtische luisterliedjes, liefdevol uitgevoerd
wo 11 mrt ’20
20:00
  • wo 11 mrt ’20
    20:00
    Hertog Jan Zaal

“Kijk de zon breekt door de wolken. En het licht valt naar beneden. Tijd om te gaan leven. Zie de waanzin in de wereld. En de stukgeschoten steden. Het is tijd om te gaan leven”

In januari 2020 verschijnt de nieuwe cd Tijd van Stef Bos, waarop zijn nieuwe voorstelling gebaseerd zal zijn. Met het credo van de jaren 70 als vertrekpunt: de verbeelding aan de macht. Een voorstelling over levenslust en fantasie. Een avond waarin het kind in ons wordt wakker gekust. Een feestelijke kleurrijke optocht van optimisme. Met zijn warme stem, rake teksten en persoonlijke performance raakt Stef Bos je recht in het hart.

Over Stef Bos


Kleinkunstenaar Stef Bos (1961) is geboren en opgegroeid in Nederland. Hij studeerde en woonde daarna in België, maar woont op dit moment alweer lange tijd met zijn Zuid-Afrikaanse vrouw en kinderen in Kaapstad. De afgelopen decennia stond Stef op het toneel als acteur, schreef boeken en vertaalde de musicals Man van la Mancha en Anatevka. Stef is in zijn hart een singer songwriter. Zijn repertoire laat zich het best omschrijven als een muzikaal fotoboek van een weg door het leven. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie