©Eelce Claassen
vr 6 mrt ’20 20:00 - 21:30

Opvliegers 5: Op Safari

Rian Gerritsen, Anouk van Nes e.a.
Vriendinnenkomedie waarin je onbedaarlijk kunt lachen
vr 6 mrt ’20
20:00 - 21:30
  • vr 6 mrt ’20
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal

Opvliegers 5: Op Safari is het vijfde deel in de succesvolle reeks van vriendinnenkomedies. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 op zoek naar The Big 5!  

Loes (Rian Gerritsen) is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad met als thema: Lachend in de overgang.  De vriendinnen plekker daar maar meteen een kleine vakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Een diagnose heeft veel impact op het leven van Moniek (Sandra Mattie). Ondertussen heeft Shirley de mannen afgezworen en Joke is haar huis kwijt. Overleven de vier vriendinnen hun avontuur en de overnachtingen in een tent? Zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen?

Kortom, een échte vriendinnencomedy vol humor en hilariteit over de fase waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!  Interessante thema’s die bij deze levensfase horen, worden aan de kaak gesteld: van vragen als ‘is dít nu alles?!’ tot aan omgaan met vrouwelijkheid, rouwverwerking, gewichtstoename, en hoe te leven met een ongeneselijke ziekte. 

Credits

met Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford / regie Martin Michel / muziek Jeroen Sleyfer

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie