©Stefan Schipper
do 5 mrt ’20 20:00

The Sound of The Blues & Americana

Johan Derksen presenteert
Geniet van blues en de sound van americana
do 5 mrt ’20
20:00

Geniet vanavond van blues en de sound van americana. Na de succesvolle shows Pioniers van de Nederpop en Keep the Blues Alive presenteert tv-persoonlijkheid Johan Derksen The Sound of The Blues & Americana.  

Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound. Speciaal hiervoor haalt Derksen twee Amerikaanse artiesten naar Nederland: Malford Milligan uit Austin en Di Reed uit Houston.

Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Reed scoorde hits met de meidengroep Jade en was de afgelopen vijftien jaar achtergrondzangeres en sidekick bij Stevie Wonder en Rod Stewart.

De blues en de americana sound schurken in dit programma voortdurend tegen elkaar aan. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound, gebracht door rasartiesten.

  • Gastheren De Lange Tafel: Marcel en Léon
Onderdeel van
De Lange Tafel

Credits

met Malford Milligan, Di Reed, Sean Webster, Phil Bee, Hilde Vos, AJ Plug, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn, Fokke de Jong

Expositie


Voor en na de voorstelling is er een expositie van Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp's en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie