©Rahi Rezvani

Standalone

Nederlands Dans Theater 2
wo 4 mrt
20:00

Nederlands Dans Theater 2 is uitgegroeid tot een modern dansgezelschap dat volledig op zichzelf staat, met eigen repertoire. De voorstelling Standalone viert makers die zich verhouden tot deze onafhankelijkheid.  

Johan Inger maakt een nieuw werk met de voor hem zo bekende stijl die varieert van komisch en theatraal tot aards en organisch.
Standalone presenteert ook twee werken van Ohad Naharin: Black Milk, oorspronkelijk voor vijf vrouwen, maar tegenwoordig gedanst door vijf mannen. George & Zalman, een manifest over Naharins perceptie van de mensheid, wordt door vijf vrouwelijke dansers gedanst.
Tot slot Postscript van huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot op muziek van Philip Glass. Emotionele, poëtische stukken in de vorm van een pas-de-trois en twee duetten.
 

Gratis inleiding 19.15 uur 

Gastvrouwen De Lange Tafel: Marlies en Hannie

Onderdeel van:
International
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie