©Rahi Rezvani
wo 4 mrt ’20 20:00

Standalone

Nederlands Dans Theater
NDT2 viert haar onafhankelijkheid
wo 4 mrt ’20
20:00
  • wo 4 mrt ’20
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Nederlands Dans Theater 2 (NDT2) is uitgegroeid tot een modern dansgezelschap dat volledig op zichzelf staat, met eigen repertoire. De voorstelling Standalone viert makers die zich verhouden tot deze onafhankelijkheid.  

Johan Inger maakt een nieuw werk met de voor hem zo bekende stijl die varieert van komisch en theatraal tot aards en organisch.
Standalone presenteert ook twee werken van Ohad Naharin: Black Milk, oorspronkelijk voor vijf vrouwen, maar tegenwoordig gedanst door vijf mannen. George & Zalman, een manifest over Naharins perceptie van de mensheid, wordt door vijf vrouwelijke dansers gedanst.
Tot slot Postscript van huischoreografen Sol León en Paul Lightfoot op muziek van Philip Glass. Emotionele, poëtische stukken in de vorm van een pas-de-trois en twee duetten.

  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Marlies en Hannie
     

Gratis inleiding 19.15 uur 

Onderdeel van
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie