©Wim Lanser
za 29 feb ’20 20:00
reprise

Bij Robèrt... van Beckhoven

Robèrt van Beckhoven
De theatrale foodexperience is terug!
za 29 feb ’20
20:00
  • za 29 feb ’20
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Een avondje lekkernijen ruiken en proeven; een verrassende theaterbeleving met vakman Robèrt van Beckhoven.

De theatrale foodexperience is terug! Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (onder andere Heel Holland Bakt) is naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid ook een vakman. Met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur hang je aan zijn lippen. In tegenstelling tot televisie, magazines en YouTube biedt theater wél de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven.

Robèrt van Beckhoven (onder andere Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol) is visionair op het gebied van food en in het bijzonder brood en banket. Hij serveert je - letterlijk aan zijn tafel - een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving inclusief lekkernijen. Kom met een niet al te volle maag naar het Parktheater!

Helaas kunnen we geen rekening houden met allergieën tijdens deze voorstelling. Mocht u vragen hebben kunt dan u contact opnemen met I&L Entertainment.

  • Gastvrouw De Lange Tafel: Francine
Onderdeel van
De Lange Tafel

"Robèrt van Beckhoven is een vriend voor een avond" ★★★

Trouw
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie