©Merlijn Doomernik
do 27 feb ’20 20:30 - 22:30

Brieven aan m'n hond

Een halfje Purper
Beeldschone en geestige liedjes en conferences
do 27 feb ’20
20:30 - 22:30
  • do 27 feb ’20
    20:30 - 22:30
    Philipszaal

Purper-voorman Frans Mulder en zijn jonge Purper-collega Diederick Ensink maken samen een cabaretprogramma vol beeldschone en geestige liedjes en conferences uit de 'oude Purperdoos'.
 

Purper-voorman en theatermaker Frans Mulder en zijn jonge Purper-collega Diederick Ensink noemen zich Een halfje Purper. Frans heeft voor bijna de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven.

Diederick - die evenveel talenten heeft als dat hij instrumenten bespeelt - vroeg zich af waar al dat materiaal is gebleven. 'Op lp’s, cd’s, dvd’s, YouTube, in schoenendozen op zolder en in de krochten van mijn laptop', zei Frans. 'Mag ik daar eens rondkijken?', informeerde Diederick. 'Be my guest', antwoordde Frans.

Diederick zocht en vond een schat aan beeldschone en geestige liedjes en conferences die Frans schreef voor onder anderen Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal. 'Hier moét een programma van gemaakt worden!', riep Diederick enthousiast. 'Even met m’n hond overleggen', zei Frans. 'Hoezo?', wilde Diederick weten. 'Dat vertel ik je later', zei Frans. Dat ‘later’ is vanavond, in de voorstelling Brieven aan m’n hond.

"Een halfje Purper: prachtig materiaal dobbert in een bontjas"

Musicalsites

Over Purper


Gefundeerd op jarenlang vakmanschap brengt Purper puur acteurscabaret: zinnig, intelligent amusement op hoog niveau zonder opzettelijke platvloersheden en banaliteiten, geserveerd in een eigen stijl. Purper treedt sinds 1980 op in wisselende bezetting (o.a. Frans Mulder, Trudie Labij, Karin Bloemen, Adelheid Roosen, Jos Brink)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie