vr 21 feb ’20 20:30 - 22:05

Goesting

Vera Mann
Persoonlijk verhaal over toevallige ontmoetingen
vr 21 feb ’20
20:30 - 22:05
  • vr 21 feb ’20
    20:30 - 22:05
    Philipszaal

Actrice Vera Mann neemt je mee in een reis door haar leven ondersteund met muziek van oner anderen Brel, Piaf, Streisand, Joni Mitchell en Sondheim. 

Wat gebeurt er met een klein verlegen meisje uit Vlaanderen als ze geïnspireerd raakt door Chopin? Door wie is deze kleindochter van een Poolse mijn werker beïnvloed? En waarom is ze gaan zingen? Een persoonlijk maar tegelijk herkenbaar verhaal over toevallige ontmoetingen. Vrolijke en minder vrolijke verhalen over een vrouwenleven en het leven in het theater.

Actrice Vera Mann neemt je mee in een reis door haar leven ondersteund met muziek van Brel, Piaf, Streisand, Joni Mitchell en Sondheim en teksten van onder anderen Paul van Vliet en Freek de Jonge. Goesting, een Vlaams woord met een allesomvattende betekenis. Zin hebben, leven!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie