©Corne van der Stelt
do 20 feb ’20 20:30 - 22:00

De Eerste

Daan Boom
Eerste theatershow van multitalent
do 20 feb ’20
20:30 - 22:00
  • do 20 feb ’20
    20:30 - 22:00
    Philipszaal

Daan Boom, bekend van onder andere Streetlab, komt met zijn allereerste onemanshow naar het Parktheater.

Daan Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra moeten worden. Daan werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde.

‘Maar waarom zo veel, Daan Boom, waarom zo veel dingen doen die je niet kunt? Wanneer is het genoeg, welke leegte probeer je te vullen?’ Daan Boom: ‘Nou, denkbeeldige Zomergasten-interviewer, dat is een goede vraag. En hoe beter daar antwoord op te geven dan in de vorm van mijn allereerste onemanshow in het theater.’

En wat hij daar gaat doen? Wat denk je zelf? Veel, natuurlijk, veel te veel, zoals alleen Daan Boom dat kan: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals we die uit het programma Streetlab kennen), dirigeren (zoals in Maestro), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en vooral heel veel lachen.

Uit de pers:


“De eerste” van Daan Boom is een geweldig debuut.” 
(Theaterparadijs ★★★★)

“Daan Boom speelt wel 'De eerste maar niet zomaar “de eerste de beste” debuutvoorstelling.” ★★★★★

I Love Theater
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie