©Claudette vd Rakt

Cinderella

De Stilte
zo 9 feb
15:00

Een dansvoorstelling voor de jeugd naar het beroemde sprookje van Charles Perrault met twee pianisten, twee dansers en een actrice. "De regisseur, een briljante vrouw die de broek aanheeft, heeft je nodig!"

Cinderella is een originele bewerking van het sprookje van Charles Perrault. De muziek is een bewerking van Prokofiev’s Cinderella voor quatre mains van John Gevaert, live uitgevoerd door Pianoduo Mephisto. Met deze gegevens als uitgangspunt ontspint de daarop gechoreografeerde dans van Jack Timmermans zich als een spel tussen regisseur en uitvoerenden.

Een enthousiaste, van zichzelf overtuigde actrice gaat vervolgens vertellen wat er gebeuren moet. Verplaats de piano! Pak de glazen muiltjes! Fragmenten worden herhaald en de regisseur gaat steeds meer twijfelen over de afloop. Zij kent het verhaal niet meer… Wie helpt haar verder?

  • Excl. consumptie
Onderdeel van:
International
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie