©Mark Engelen
di 4 feb ’20 20:00 - 22:20

Het Huwelijk

Huub Stapel
Huub’s nieuwe onemanshow!
di 4 feb ’20
20:00 - 22:20
  • di 4 feb ’20
    20:00 - 22:20
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub Stapel virtuoos rond het aloude instituut huwelijk.

Acteur Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en schitterde afgelopen seizoen als King Lear bij Toneelgroep Maastricht. Nu is hij weer solo te zien, in de wervelende onemanshow Het Huwelijk van de hand van Haye van der Heijden.

Huub Stapel confronteert je met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest of nooit getrouwd is. En iedereen die van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Uit de pers:


"Met Het Huwelijk wil Huub Stapel vooral behagen, nergens wordt het pijnlijk of confronterend" 
(Volkskrant ★★★)

  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Marlies en Francine
  • Wegens succes is deze voorstelling bijgeboekt op 28 januari 2021

Gratis inleiding 19.15 uur

Onderdeel van
De Lange Tafel

"Een spoor van irritaties, ongemakken en verlokkingen in Stapels huwelijksshow" ★★★

Trouw
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie