ma 3 feb ’20 20:30 - 21:30

The Tape Face Show

Sam Wills is terug met een nieuwe voorstelling!
ma 3 feb ’20
20:30 - 21:30

Sam Wills zegt geen woord. De hele voorstelling lang. Maar dat heeft hij ook niet nodig, want met mime mét geluid en stand-up zónder taal windt hij iedereen om zijn vinger.

Nieuw-Zeelander Sam Wills, oftewel Tape Face, is terug met een nieuwe voorstelling. “Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, aldus uitgaansmagazine Time Out. Wat er zo grappig en subliem aan hem is? Wills’ uiterlijk alleen al: die wat verwilderde, ontheemde blik, zijn kapsel dat ontploft lijkt. Maar vooral het stuk zwarte ducttape over zijn mond.

Charlie Chaplin


Zijn motoriek doet denken aan de vader van de mime, de Franse Marcel Marceau, en zijn ontwapenende fantasie heeft hij gemeen met Charlie Chaplin. Beide kwaliteiten laat hij los op allerlei objecten die hij ter plekke in elkaar knutselt en vervolgens gebruikt om totaal onverwachte dingen te doen. Ook met muziek en geluidseffecten creëert hij knappe en maffe taferelen. Medewerking van het publiek is een essentieel onderdeel van zijn nieuwe voorstelling; voor je het weet ben je onderdeel van een menselijk bouwwerk…

  • Gastvrouw/heer De Lange Tafel: Annemarie en Marcel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie