The Tape Face Show

ma 3 feb ’20 20:30 - 21:30
Sam Wills is terug met een nieuwe voorstelling!
ma 3 feb ’20
20:30 - 21:30
  • ma 3 feb ’20
    20:30 - 21:30
    Philipszaal

Sam Wills zegt geen woord. De hele voorstelling lang. Maar dat heeft hij ook niet nodig, want met mime mét geluid en stand-up zónder taal windt hij iedereen om zijn vinger.

Nieuw-Zeelander Sam Wills, oftewel Tape Face, is terug met een nieuwe voorstelling. “Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, aldus uitgaansmagazine Time Out. Wat er zo grappig en subliem aan hem is? Wills’ uiterlijk alleen al: die wat verwilderde, ontheemde blik, zijn kapsel dat ontploft lijkt. Maar vooral het stuk zwarte ducttape over zijn mond.

Charlie Chaplin


Zijn motoriek doet denken aan de vader van de mime, de Franse Marcel Marceau, en zijn ontwapenende fantasie heeft hij gemeen met Charlie Chaplin. Beide kwaliteiten laat hij los op allerlei objecten die hij ter plekke in elkaar knutselt en vervolgens gebruikt om totaal onverwachte dingen te doen. Ook met muziek en geluidseffecten creëert hij knappe en maffe taferelen. Medewerking van het publiek is een essentieel onderdeel van zijn nieuwe voorstelling; voor je het weet ben je onderdeel van een menselijk bouwwerk…

  • Gastvrouw/heer De Lange Tafel: Annemarie en Marcel

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info