Een wereld vol fantasie

Sesamstraat Live!
zo 2 feb
14:00

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin.

Het is feest in de bekendste straat van Nederland. Sesamstraat bestaat vijftig jaar en komt met hun grootste show ooit naar het Parktheater. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, die je vast kent van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe fantasierijke familiemusical!
In Een wereld vol fantasie gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven. Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan én alles mag. 

Meet & Greet
Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de Meet & Greet.

Teken een taart

Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel vijftig jaar. Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het Parktheater. Bij zo’n bijzonder feest hoort uiteraard een prachtige taart. Teken of knutsel jouw taart voor Sesamstraat en lever hem vóór de voorstelling in bij de Sesamstraat-stand. Wie weet zie jij jouw taart terug op het podium!

  • Excl. consumptie
Onderdeel van:
International

Credits

 Foto: Nick van Ormond

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie