©Nick van Ormondt
zo 2 feb ’20 14:00 - 15:00

Een wereld vol fantasie

Sesamstraat Live!
Feest in de bekendste straat van Nederland
zo 2 feb ’20
14:00 - 15:00
  • zo 2 feb ’20
    14:00 - 15:00
    Hertog Jan Zaal

Bij Sesamstraat is het altijd feest. Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin.

Het is feest in de bekendste straat van Nederland. Sesamstraat bestaat vijftig jaar en komt met hun grootste show ooit naar het Parktheater. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, die je vast kent van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe fantasierijke familiemusical!

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen! Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Op zoek naar een oud kinderboek, ziet Sophie plots een hele oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag. 

Meet & Greet


Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de Meet & Greet.

Kom verkleed!


Op 10 november 2019 bestaat Sesamstraat officieel 50 jaar! Het is een feest voor iedereen wereldwijd en dat vieren onze vrolijke Nederlandse Sesamstraatvrienden natuurlijk samen met jou in het theater. Bij zo’n bijzonder feest hoort natuurlijk een mooie outfit. Daarom nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter!

  • Excl. consumptie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie