©Stef Nagel

Mindgym on tour

Wouter de Jong
vr 31 jan ’20 20:30 - 22:10
Een goede gezondheid begint in je hoofd, niet in de sportschool
vr 31 jan ’20
20:30 - 22:10
  • vr 31 jan ’20
    20:30 - 22:10
    Philipszaal
    Geweest

Wouter de Jong laat in dit theatercollege zien waarom succes niet gelukkig maakt, maar geluk je wel succesvoller maakt.

Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Mindgym zijn technieken om je mentale conditie op te krikken, want echt, hersenkwabben zijn net als een te dikke pens heel goed te trainen!

Wouter de Jong transformeert het theater om tot zijn sportschool voor de geest en traint je brein. Hoe zorg je voor meer veerkracht? Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus? Proteïne shake voor je hersenen voor meer effectiviteit en plezier in je werk en leven.

Wouter combineert wetenschappelijke inzichten met praktische oefeningen en technieken om stressvolle, saaie of moeilijke momenten in je leven te verlichten, en om meer te kunnen genieten van de mooie momenten. 

Videoregistratie
Bij deze voorstelling vindt een videoregistratie plaats tbv een trailer voor o.a. social media. Bij de registratie zullen zo min mogelijk bezoekers in beeld worden gebracht. Heb je achteraf het idee dat je toch gefilmd bent én heb je bezwaar tegen het gebruik van deze opnames? Dan verzoeken we je dit te melden bij de cameraman.