©Rob van Römer
do 30 jan ’20 20:00 - 22:10

Double Bill

Percossa
Fysiek en ritmisch muziektheater
do 30 jan ’20
20:00 - 22:10
  • do 30 jan ’20
    20:00 - 22:10
    Pauze 20:45
    Hertog Jan Zaal

Percossa brengt een heerlijk avondje muziektheater en variété met de meest verrassende instrumenten en attributen. 

Wat kun je verwachten bij Percossa? Fysiek en ritmisch muziektheater. Ervaren dat slagwerk geestig kan zijn. Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters: Tien Jaar van de Straat en Knock Out.

Deze twee succesvolle voorstellingen komen samen in een wervelende avond, Double Bill. Een show vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts. Onder regie van Karel de Rooij (Mini en Maxi) vliegen de vier straatartiesten voor de pauze letterlijk over het toneel.


Uit de pers:


"Een rollercoaster van diverse soorten muziek, met veel humor en stil zitten is echt onmogelijk.” (I Love Theater ★★★★★)
"Hoog niveau muziektheater van internationale allure.” (Meppeler Courant ★★★★★)
"Wat een explosie van kracht en ritme; het is geen wonder dat blauwe plekken en bloedneuzen eerder regel dan uitzondering zijn.” (Weekkrant)
"Hilarisch slagwerk … de show loopt als een tierelier…” (Algemeen Dagblad)

"De vier percussionisten van Percossa kunnen uit alles, maar dan ook echt alles, klank en ritme krijgen.” ★★★★

de Volkskrant

Credits

met Freek Koopmans, Janwillem van der Poll Eric Robillard en René Spierings

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie