©Corne van der Stelt
wo 29 jan ’20 20:00 - 21:40
Voormalig Ashton Brother gaat solo

The Great Wonder

Pepijn Gunneweg
Ode aan de verwondering
wo 29 jan ’20
20:00 - 21:40
  • wo 29 jan ’20
    20:00 - 21:40
    Hertog Jan Zaal

Een nieuwe show van Pepijn Gunneweg. Pas op voor gelanceerde kippen, vliegende vissen, bizarre illusies en kleine poëtische nummers die je weer even in wonderen doen geloven.

Pepijn Gunneweg, voormalig Ashton Brother, komt naar het Parktheater met zijn eerste soloshow The Great Wonder. The Great Wonder is een ode aan de verwondering. Een magisch schouwspel waarin een kleine man op zoek gaat naar het Grote Wonder. Deze vierdimensionale variétéshow speelt zich voor, boven en tussen het publiek af.

In deze magische wereld gaat Pepijn samen met zijn Troupe muzikale Freaks verder waar hij ooit is gestopt. Acts en trucs die al jaren zijn hoofd op hol brachten, maar nooit eerder het toneel hebben bereikt. Kortweg omdat ze te ruw, te bizar of gewoon te gevaarlijk waren om voor het voetlicht te brengen...

Uit de pers:

"Pepijn Gunneweg imponeert in The Great Wonder" (Theater in Nederland ★★★★★)
“Pepijn Gunneweg zet een gevarieerde show neer, die kwalitatief alle criteria raakt van een geweldige, komische en vervoerende voorstelling.” (Theaterparadijs ★★★★)
“Pepijn Gunneweg is een vakman en hij zorgt voor mooi amusement.” (Volkskrant ★★★)
“De beelden blijven betoveren, en veranderen voortdurend.” (Theaterkrant)

"Pepijn Gunneweg imponeert in The Great Wonder" ★★★★★

I Love Theater
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie