di 28 jan ’20 20:00 - 22:25
reprise

A tribute to Creedence Clearwater Revival

The Fortunate Sons (USA)
CCR: eind jaren 60 één van de populairste rockgroepen
di 28 jan ’20
20:00 - 22:25
  • di 28 jan ’20
    20:00 - 22:25
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

Deze formatie brengt het legendarische geluid van hun idolen terug naar het theater en bezorgt je een echte trip down Memory Lane.

Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd. Hits als Bad Moon Rising, Proud Mary, Have You Ever Seen The Rain en Down On The Corner staan in ons geheugen gegrift. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in het Parktheater een authentiek eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

Na een regen van hits en gouden platen viel de groep in 1972 uit elkaar, maar de heimwee naar hun magische muziekstijl blijft. Hoewel fans ooit hoopten op een reünie, zal die er niet meer komen nu bandlid Tom Fogerty is overleden. Gelukkig is er de Amerikaanse band The Fortunate Sons.
De gelijkenis is als twee druppels water. Een jonge John Fogerty, leadzanger van C.C.R., zal weer voor je staan alsof het 1969 is. 

 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie