©Vincent Boon
za 25 jan ’20 20:30
Speciale toegangsprijs Theaterweekend

Bronst

Yvonne van den Eerenbeemdt
Vileine paringsdans met het leven
za 25 jan ’20
20:30

Bronst is een vileine paringsdans met het leven. Een race tegen de biologische klok. Met wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. Want uiteindelijk is het eten of gegeten worden.

Na het behalen van de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2014, debuteerde Yvonne met Sirene, waarin ze avond na avond het brandalarm door de theaters liet loeien. Een voorstelling én ontruimingsoefening voor het theater ineen. Zo maakte een groot publiek op ludieke wijze kennis met de warmbloedige Limburgse furie. En nu dan Bronst.

Als Bronst een natuurdocumentaire zou zijn, dan was Yvonne de paradijsvogel. En paradijsvogels maken rare sprongen, zeker als ze zich willen voortplanten. Bronst gaat over dierlijke driften. Over de beestachtigheid die onder onze deftige dasjes schuilgaat.

  • Prijs is € 10 + €1 servicekosten = € 11
Onderdeel van
Theaterweekend

“Scherp, intiem en zeer verrassend” ★★★★

Theaterparadijs

Credits

eindregie en tekstbijdragen Michaël van Buuren / regie-advies Audrey Bolder

Laat je inspireren

NAtionaal theaterweekend NAtionaal theaterweekend

Theaterweekend

Kennismaken met theater

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie